انواع باتری شارژی مهمترین باطری های قابل استفاده در زندگی ما-مستر انرژی پلاس

در این باتری‌‌های روی-کربن که به آن باتری‌‌های خشک تجاری می‌گویند، یک میله کربنی در باتری قرار دارد که جریان را از الکترود دی اکسید منگنز دریافت کرده و ۱٫۵ ولت DC تولید می‌کند. این باتری نیروی خیلی کمی تولید کرده و بیشتر در چراغ قوه، رادیو و ساعت دیواری کاربرد دارد. شارژر باطری کملیون 4 پورت با شارژر کملیون امکان شارژر کردن 4 باتری به‌صورت هم‌زمان از انواع قابل شارژ از جمله در اندازه‌های باتری نیم‌قلمی یا باتری قلمی را به شما می‌دهد – شارژ باطری Ni-MH/Ni-Cd – دارای ورودی برق 100… باتری 9 ولت کتابی قابل شارژ AlwaysReady باطری کتابی ساخت برند نام‌آشنای کملیون از سری باتری‌های 9 ولتی قابل شارژ با شدت جریان خروجی 200 میلی‌آمپر ساعت – دارای فناوری نگاه‌داشت شارژ انرژی یا Holds Charge تا حدود 1 سال…

برای رسیدن به این مقدار ولتاژ و جریان، پیل‌‌های لیتیومی را به صورت سری و موازی ترکیب می‌‌کنند. ماژول‌‌ها همراه با یک سیستم مدیریت باتری در ارتباط هستند تا از آن‌ها حفاظت کند. شکل زیر ماژول‌‌های پیل لیتیومی نیسان لیف را نشان می‌‌دهد که برای رسیدن به ولتاژ مورد نیاز ساخته شده‌‌اند. عامل اصلی کاهش طول عمر باتری‌‌های اولیه این است که در طول استفاده، قطبیده می‌‌شوند.

بعد از قرار گرفتن باتری در مدار، به دلیل واکنش شیمیایی بین این دو قطب، جریانی الکتریکی (عبور الکترون های با بار منفی) از سمت قطب انرژی بالا (مثبت) به سمت انرژی پایین (منفی) شکل می‌گیرد. در باتری‌های یکبار مصرف، با پایان یافتن الکترون‌ها یا سلول‌های تولید کننده ساخت انرژی، این پروسه به اتمام رسیده و به اصطلاح باتری تمام می‌شود. چرا که به دلیل عوض شدن همیشگی ساختار و برگشت ناپذیر بودن ترکیب شیمیایی مواد الکترودی در باتری معمولی، بعد از تخلیه امکان استفاده دوباره از آن وجود ندارد. در باتری های قابل شارژ، این سلول‌ها که به نام سلول ثانویه معروف هستند از نوع الکتریکی بوده و عملیات برگشت پذیری در آنها فراهم است.

دلیل استفاده از باتری شارژی

انرژیی مصرفی که برای شارژ باتری که به طور معمول از شارژر که به برق AC پریز متصل می شود، https://mrenergyplus.com/ تامین می گردد. شارژ کردن باتری توسط شارژر گوشی موبایل می تواند چند ساعت زمان ببرد یا چند دقیقه توسط شارژر های سریع انجام می شود. باتری های قابل شارژ از گروه سلول های الکتروشیمیایی ذخیره کننده انرژی الکتریکی هستند. به این نوع سلول ها، سلول های ثانویه گفته می شود زیرا واکنش های الکتروشیمیایی به صورت برگشت پذیر در آنها اتفاق می افتد.

باتری‌های پولیمر لیتیوم ـ یون بیشتر در وسایل الکترونیکی سبک وزن و گران‌قیمت مانند گوشی‌های موبایل به کار می‌روند. در این دسته از باتری‌ها واکنش‌های شیمیایی که در طول تخلیه شارژ اتفاق می‌افتد را می‌توان جبران کرد. از آن‌جایی‌که این باتری‌ها قابلیت شارژ دارند، به‌عنوان ذخیره انرژی الکتریکی نیز استفاده می‌شود. لازم به ذکر است برای خرید این باتری‌ها باید هزینه بیشتری پرداخت کنید، همچنین به نگهداری دقیق‌تری نیاز دارند.

باتری‌‌های پیل لیتیومی معمولا به شکل سکه‌‌ای یا دکمه‌‌ای وجود دارند. این باتری‌ها مزایایی از جمله عمر طولانی، وزن سبک، مقاومت داخلی بالا دارند، اما قابل شارژ نیستند. میزان ولتاژ تولیدی این نوع باتری‌‌ها نسبت به سایر انواع باتری‌های روی، قلیایی و منگنز بیشتر و در حدود ۳ ولت است. رایج‌ترین پیل سکه‌‌ای در تعدادی از وسایل الکترونیکی، CR2032 با ولتاژ خروجی 3 ولت است. اولین باتری‌های قابل شارژ باتری سرب-اسید است که توسط گاستون پلانته و در سال 1859، توسط اختراع شد.

انواع باتری شارژی مهمترین باطری های قابل استفاده در زندگی ما-مستر انرژی پلاس

زمان شارژ کردن یک پارامتر مهم برای دستگاه هایی است که از باتری های قابل شارژ تغذیه می شوند. حتی اگر منبع تغذیه شارژ انرژی کافی برای عملکرد دستگاه و همچنین شارژ مجدد باتری را فراهم کند، دستگاه در زمان شارژ به یک منبع تغذیه خارجی وصل می شود. با آنکه بسیاری از سازندگان باتریهای لیتیم ـ یون طول عمر باتری را تا سه سال ذکر می کنند، بعضی از مصرف کنندگان طول عمر تا ۱۸ ماه را گزارش کرده اند.

۲) باتری‌های مورد استفاده در یو پی اس، لپ‌تاپ و موبایل که توانایی تأمین یک جریان ثابت برای مدت زمان طولانی را دارند.

در باتری روی-هوا کاتد یک بدنه پرمنفذ است که از کربن ساخته شده و در مجاورت هوا است. این نوع باتری که قابل شارژ نیز است، در مدت 5 دقیقه به ولتاژهای عملکرد کامل می‌‌رسد و ولتاژ خروجی معادل ۱٫۶۵ ولت تولید می‌کند. باتری‌های اولیه یا پیل اولیه یکبار مصرف بوده و قابلیت شارژ مجدد از طریق هیچ منبع خارجی را ندارند. نحوه کارکرد یک باتری در واقع یک واکنش شیمیایی (واکنش اکسایش-کاهش) است که از طریق الکترولیت (جداکننده) میان کاتد و آند ایجاد می‌شود. الکترود کاتد در روند واکنش اکسایش به صورت منفی باردار شده و همچنین الکترود آند براساس واکنش کاهش به صورت مثبت باردار می‌‌شود.

  • باتری های اولیه به اشکال مختلفی از باتری های سکه ای تا باتری های AA وجود دارند.
  • بسیاری از سازندگان این نوع باتری‌ها سه بار چرخه شارژ/ دشارژ را پیش از آنکه باتری به حالت بهینه خود برسد توصیه می‌کنند.
  • هر کدام از این نوع باتری‌ها با توان و یا قدرت «آمپر ساعت» یا Ah خاصی ارائه می‌شوند که بنا به مدل و دستگاه متفاوت خواهند بود.
  • در بعضی از باتری‌ها از مقوا، فلز روی و مواد شیمیایی استفاده می‌شود.
  • در حین تخلیه، توده‌‌ای از ذرات روی، آند پرمنفذی را تشکیل می‌‌دهد که با الکترولیت اشباع شده است.
پیل سوختی غالباً به عنوان پشتیبان برای تولید الکتریسیته هنگام قطع برق به کار می‌‌رود. به علت تولید هیدروژن به روشی سازگار با محیط زیست، در مقایسه با سایر پیل‌‌ها آسیب نسبتاً کمتری به محیط زیست می‌‌رساند. فرایند تبدیل مستقیم انرژی پتانسیل شیمیایی به انرژی الکتریکی از گلوگاه حرارتی جلوگیری می‌‌کند. ولتاژ خروجی ثابت داده شده توسط باتری برای تخلیه پایدار مفید است. اغلب ولتاژ این باطری‌ها ۳.۷ ولت است و در برخی موارد ولتاژهای ۲.۸ و ۴.۲ نیز دیده می‌شود.