حمل و نقل دریایی انواع و مزایای حمل دریایی بانی راه توس | transemartlogistics

حمل و نقل دریایی یکی از مهم‌ترین روش های حمل و نقل است که بیشتر از ۹۰درصد از جابه جایی های بین‌المللی از این راه صورت می‌گیرد. کشتی‌های کانتینری ترکیبی از دو اندازه کانتینر استاندارد شده را حمل می‌کنند که به‌عنوان واحدهای معادل 20 یا 40 فوت شناخته می‌شوند که به‌اختصار TEUs و FEUs نامیده می‌شوند. کانتینرها در انبارهای سلولی حمل می‌شوند و روی دریچه‌های کشتی و عرشه بالایی انباشته می‌شوند. شرکتهای حمل و نقل دریایی از این روش برای حمل بارهای فاسد نشدنی یا فاسدشدنی استفاده می‌کنند و بارهای فاسدشدنی را در کانتینر یخچالی قرار می‌دهند. کشتی‌های مخصوص کالاهای عمومی یا General Cargo، برای بارگیری و جابجایی طیف وسیعی از کالاها طراحی و تولید می‌شوند. البته به دلایل کاربردی و حجم کمتر آن‌ها نسبت به کشتی‌های تخصصی، کم‌کم در حال جایگزین شدن با انواع دیگر کشتی ها هستند.

آثار الحاق جمهوری اسلامی ایران به سازمان جهانی تجارت بر روی خدمات حمل‌ونقل دریایی (کشتیرانی)

محصولاتی که به روش عمومی ترانزیت می گردند با توجه به اسم آن ارزش بالایی ندارند و حمل و نقل آن ها کار دشواری نیست. این نوع از حمل و نقل هوایی بیشتر برای محصولاتی همچون وسایل الکترونیکی کاربرد دارد. با توجه به آمار به دست آمده می توان گفت نزدیک به 40% از کل ترانزیت های هوایی در رده بین المللی مربوط به این کالا است.

میزان اطمینان و ایمنی؛ بالا است و محصولات کاملا صحیح و سالم به مقصد می‌رسند. در صورتی که شما هم می‌خواهید محصولات و کالاهای خود را از طریق دریا به مقصد مورد نظر خود هدایت نمایید؛ از طریق راه‌های ارتباطی مندرج در سایت با ما در تماس باشید. حمل و نقل دریایی به وسیله کشتی، قایق و سایر شناورها روی اقیانوس و دریاچه و کانال و رودخانه انجام می‌شود. حمل دریایی دارای هزینه مناسب است و کالاها با سرعت بیشتری به مقصد می‌رسند. در حمل و نقل دریایی و حمل و نقل ترکیبی اغلب کالاها و محصولات حجیم با وزن زیاد حمل می‌شوند. برخی کشور‌ها دارای شرایط جغرافیایی خاصی هستند که نحوه ورود کالا به آن‌ها صرفا از طریق مرز آبی صورت می‌گیرد.

روش حمل ترانسشیپ:

البته به خاطر بسپارید که اگر برای نقل و انتقال کالای خود عجله ای ندارید استفاده از این روش بهترین گزینه بسیار http://www. transemartlogistics.com مناسبی می باشد. توجه کنید که انتقال بار در این نوع حمل و نقل نسبت به حمل و نقل ریلی و جاده ای و هوایی زمان بیشتری طول می کشد. از این رو در ادامه قصد داریم چند ویژگی مهم در استفاده از حمل و نقل دریایی را برای شما بیان نماییم. از این روش زمانی استفاده می شود که امکان بارگیری مستقیم کالا از بندر مبدا به بندر مقصد وجود نداشته باشد. البته ایران نیز از این روش در سال های اخیر به دلیل تحریم های شدید بین المللی که وجود داشته ان هم با توجه به شرایط خاص برای واردات کالاهای خود بهره گرفته است. منظور از این روش انتقال کالا از یک کشتی به کشتی دیگر و ادامه مسیر می باشد، البته دقت داشته باشید که از این روش در شرایط تحریم و یا در بنادر کوچک استفاده می شود.

  • پس از این که فروشنده کالاها را به بندر و اسکله رساند دیگر مسئولیتی در قبال کالا ندارد و تمام مسئولیت‌ها از آنجا به بعد، بر عهده خریدار است.
  • این کشتی‌ها در برابر نفت عایق هستند، مقاومت ساختاری بسیار مناسبی دارند و از سیستم پر و خالی کردن منحصر به فردی برخوردار هستند.
  • از آنجا که در حمل و نقل دریایی ممکن است کالا چند ماه بر روی دریا باشد، ذکر مشخصات بسته‌بندی کالا در روز تحویل بار به شرکت حمل و نقل اهمیت دارد، تا تحویل گیرنده بتواند کالای خود را همان شکل تحویل داده شده تحویل بگیرد.
  • همان گونه که در موارد قبل اشاره نمودیم این نوع و حمل و نقل دارای مزایایی فراوانی می باشد ولی تنها عیبی که می توان برای این نوع حمل و نقل بیان نمود طولانی بودن زمان انتقال کالا می باشد.
  • در این مواقع خسارات وارد شده بین افراد ذینفع تقسیم می‌شود و هر کدام بخشی از آن را با توجه به قوانین پرداخت می‌کنند.

با توجه به محدودیت های مختلف کالایی یا محدودیت های حمل و نقل ممکن از دو یا چند روش مختلف برای انتقال کالا از مبدا به مقصد استفاده شود که اصطلاحا به این روش، روش مرکب می گویند. در این روش می بایست از بارنامه سراسری یا بارنامه فیاتا استفاده کرد. در این روش ترانسشیب (به معنای انتقال کالا از یک وسیله حمل به یک وسیله حمل دیگر در مسیر حمل کالا) بسیار مهم است و باید در قرارداد، پیش فاکتور و… اظهار شود.

بارگیری

حمل و نقل دریایی انواع و مزایای حمل دریایی بانی راه توس | transemartlogistics