ساخت یک اکوسیستم برای تقویت فناوری ها و نوآوری های آینده


امروز، همراه با Meity Startup Hub، ما خود را راه اندازی می کنیم برنامه راه اندازی XR برای تقویت اکوسیستم واقعیت توسعه یافته در هند و کمک به ایجاد پایه ای برای متاورژن. این برنامه به شکل گیری اکوسیستم برای فناوری های نوظهور – از جمله واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) در کشور کمک می کند.

با توجه به الف مطالعه اخیر توسط گروه تحلیل، تخمین زده می شود که متاورس تا سال 2031، 240 میلیارد دلار یا 4.6 درصد به تولید ناخالص داخلی هند اضافه کند که به طور بالقوه بر تأثیرات اقتصادی موجود مانند فرصت های شغلی، صنایع تخصصی، زیرساخت ها و موارد دیگر تأثیر می گذارد.

برنامه XR Startup شامل یک شتاب دهنده و یک چالش بزرگ است که هر دو نوآوری را تشویق می کنند که به طور بالقوه می تواند بر بخش های مختلفی مانند آموزش، یادگیری، مراقبت های بهداشتی و غیره تأثیر بگذارد. از طریق برنامه شتاب دهنده، ما از 40 استارت آپ در مراحل اولیه که فناوری های XR را می سازند، با کمک هزینه 20 لک روپیه حمایت می کنیم.

برای چالش بزرگ، ما 80 نوآور در مراحل اولیه را برای شرکت در یک بوت کمپ انتخاب می کنیم و به 16 نفر از آنها 20 میلیون روپیه برای کمک به توسعه نمونه های اولیه محصول ارائه می دهیم. این نوآوران از بخش‌های آموزش، یادگیری و مهارت‌ها، مراقبت‌های بهداشتی، بازی و سرگرمی، Agritech & Climate Action و Tourism & Sustainability هستند.

چالش بزرگ برای کارآفرینان جوان از مؤسسات آموزشی و استارت‌آپ‌های در مراحل اولیه حرکت لازم را ایجاد می‌کند تا ایجاد یک اکوسیستم قوی مبتنی بر فناوری XR در کشور را کشف کنند. از نوآوران از مرحله تحقیق و توسعه تا توسعه محصولات و خدمات قابل اجرا پشتیبانی می شود. شتاب دهنده و چالش بزرگ همچنین از استارت آپ ها و نوآوران با ایجاد ارتباط با مشتری، فرصت های مشارکت و جمع آوری کمک های مالی از جمله موارد دیگر حمایت خواهند کرد.

برنامه استارت آپ XR توسط چهار موسسه اجرا خواهد شد: – موسسه بین المللی فناوری اطلاعات – بنیاد حیدرآباد (CIE IIIT-H)، حیدرآباد، تلانگانا؛ بنیاد جوجه کشی کسب و کار فناوری AIC SMU (AIC-SMUTBI)، Rangpo، Sikkim; شورای راه اندازی و کارآفرینی دانشگاه گجرات (GUSEC)، احمدآباد، گجرات و بنیاد نوآوری و انتقال فناوری (FITT)، IIT دهلی، دهلی نو. این موسسات به طور استراتژیک از استارت آپ ها در سراسر کشور حمایت خواهند کرد و یک جنبش پان هند در فضای فناوری XR ایجاد می کنند.

برنامه راه اندازی XR توسط صندوق تحقیقات و برنامه های XR ما پشتیبانی می شود سرمایه گذاری دو ساله 50 میلیون دلاری در برنامه‌ها و تحقیقات خارجی با شرکای صنعتی، گروه‌های حقوق مدنی، دولت‌ها، سازمان‌های غیرانتفاعی و مؤسسات دانشگاهی، برای تعیین نحوه ساخت مسئولانه فناوری‌ها

فناوری‌های فراگیر مانند XR قدرت تغییر چشم‌انداز دیجیتال را دارند و می‌توانند مزایای اقتصادی قابل توجهی برای کشور داشته باشند. من مشتاقانه منتظر همکاری با متا هستم و امیدوارم که انگیزه لازم را برای تقویت رشد سرمایه گذاری در فناوری های آینده در راستای چشم انداز دولت برای تبدیل هند به یک اقتصاد تریلیون دلاری تا سال 2025 فراهم کند.

بر اساس چشم انداز هند دیجیتالی نخست وزیر، هند دیگر مصرف کننده فناوری نخواهد بود، بلکه در تولید فناوری های نوظهور پیشرو خواهد بود. استارت‌آپ‌های جوان هندی، به‌ویژه از شهرهای سطح 2/3، نقش مهمی در حوزه‌های فناوری نوظهور مانند وب 3.0، بلاک چین، هوش مصنوعی، Metaverse و غیره خواهند داشت و آینده فناوری و اینترنت را برای هند و جهان رقم خواهند زد.

راجیو چاندراسخار، وزیر محترم دولت در امور الکترونیک و فناوری اطلاعات و توسعه مهارت و کارآفرینی

هند نقش اساسی در تعریف فناوری های آینده ایفا خواهد کرد. تصمیم‌گیری‌ها و سرمایه‌گذاری‌هایی که در هند انجام می‌شود، اکنون بحث‌های جهانی را شکل می‌دهد که چگونه فناوری می‌تواند فرصت‌های اقتصادی بیشتر و نتایج بهتری را برای مردم فراهم کند. بسیار مهم است که ما به ایجاد اکوسیستمی کمک کنیم که استارتاپ‌ها و نوآوران فناوری هند را قادر می‌سازد تا پایه‌های فراجهان را بسازند.»

جوئل کاپلان، معاون رئیس جمهور، سیاست جهانی، متا

پذیرش سریع فناوری هند در ترکیب با مجموعه وسیعی از استعدادهای فناوری، این کشور را در موقعیتی برتر برای شکل دادن به آینده اینترنت قرار می دهد. برای اینکه این آینده عادلانه باشد، نیاز به مشارکت فعال همه ذینفعان از جمله توسعه دهندگان، مشاغل، سازندگان، سیاست گذاران و کارآفرینان دارد. ما از همکاری با MeitY Startup Hub خوشحالیم و امیدواریم که برنامه استارت آپ XR به عنوان یک کاتالیزور برای باز کردن استفاده از فناوری همهجانبه در بخش هایی مانند آموزش، مراقبت های بهداشتی، کشاورزی و گردشگری، نه تنها در هند بلکه در سراسر جهان عمل کند.

آجیت موهان، معاون و مدیر عامل فیسبوک هند (متا)





منبع